Gerçek Müşteri Yorumları

Haydi Sen de Yaz!

Genel Puanlama

4.4
4,4 rating
Toplam 25 yorumda ortalama 4.4 puan
Harika44%
Çok İyi48%
Ortalama8%
Kötü0%
Çok kötü0%

 

Gerçek Müşteri Yorumları

4,0 rating
15 Eylül 2020

Ben alali 20 gun oldu genel itibarı ile iyi. tavsiye ederim.

Gazi polat
5,0 rating
27 Haziran 2020

Satış öncesi/sonrası ilgi ve alakanız ve sorunları çözme hızınızı kutluyorum. İyiki burdayım. Teşekkürler.

Muratp
5,0 rating
16 Haziran 2020

En güzel yanı , iletişim. İlgilenme şekli 10 numara. Tebrikler..

Şahin Selat
4,0 rating
25 Mayıs 2020

Broadcasts are very nice, I can find the channel I want.

Brian Ladia
4,0 rating
20 Mayıs 2020

I had doubts when buying a product from this company. I say with sincerity, as someone who is more of a mouthful than previous iptv sellers. but there are so many sincere approaches and very high quality broadcast streams. congratulations. I present my thanks to the customer representative. I’m with you again when my time is over.

Allenhes
4,0 rating
16 Mayıs 2020

Karantina karantina olalı böyle bir güzellik görmedi. GO IPTV sayesinde evde canımız sıkılmıyor. Çoluk çocuk tüm aile izleyecek bir şeyler buluyoruz. Teşekkür ederim.

Ahmed Canpolat
4,0 rating
9 Mayıs 2020

Tereddetle aldım. Fakat aldıktan ve Gigablue Quad Cihazıma Kurduktan Sonra Ne Kadar Kaliteli Olduğunu Anladım. Teşekkür Ederim.

Davud Pounk
3,0 rating
16 Mart 2020

great iptv; GO IPTV. thnx

Michaelvog
4,0 rating
11 Mart 2020

mrb, yayın kalitesi cok iyi xiaomi mi box umda kullanıyorum. gecen senede kullanıyordum genellikle memnunum. iyi bir yer bulduğum içinde mutluyum. iyi aksamlar.

E.GÖKÇE
3,0 rating
1 Mart 2020

Denedim begendim. mag 250 makinam için aldım. memnunum

Neco Demir
4,0 rating
14 Şubat 2020

Bugün 6 aylık aldım. Ne forumlarda ne internette herhangi bir sikayet okumadım. Test teklif ettiler zaten sonrasında satın aldım. Böylesi az bulunur. emeginize sağlık.

Burak Bal
5,0 rating
20 Ocak 2020

Öncelikle bu kadarını beklemiyordum. İzlemek için aldım ama yayın havuzu o kadar geniş ki Net* dizilerinden Sinema filmlerine kadar ne ararsan bulabiliyorsun.
Kafeye gidip, küfürler ve sigara dumanı eşliğinde izlemektense evimde rahat rahat maçlarımı izliyorum. Turkcell Superonline’dan kotasız 20mbit internet bağlantım var. Donma pek olmuyor. Oldukça memnunum, almayı düşünenlere tavsiye ederim.

Fatih Ö.
5,0 rating
18 Aralık 2019

Sa. Sürekli güncellenen kanalları var. Her filmi bilgilendirme olarak gönderiyorlar. İstediğimiz filmleri de bir zaman sonra ekliyorlar. Superbox internet kullanıyorum. Bende yoğun zamanlarda bile takılma yapmıyor.

sarıelg.
5,0 rating
9 Aralık 2019

İnternetim 25 lik kablo net. Sorun olmuyor mu derseniz oluyor ama çok çok nadir. Bu kadarı kadı kızında da olur. Ben memnunum. Tavsiye ederim.

@üçüncümehmet
4,0 rating
24 Kasım 2019

Her sene firma deişiyodum go iptv yi bulana kadar. burayı iyiki de bulmusum.

A.Akyol
4,0 rating
16 Ekim 2019

Test ettiklerimin içinde en zengin kanallar burada. Buradaki kadar sorunsuz da değillerdi. Sürekli 3 aylık alıp bakardım. Sorunlardan başımı kaldıramazdım. Go iptv iyidir iyi.

gökhan ibiş
5,0 rating
1 Ekim 2019

Eşime Doğum Günü Hediyesi Olarak Satın Aldım Sorunsuz iptv istiyorsanız doğru adres

Hatice
5,0 rating
24 Eylül 2019

Adamlar inanilmaz profesyoneller. Kredi kartiyla odeme yapabiliyorsunuz. Ayrica teknik destek cok hizli. Şu ana kadar maclari izlerken hicbir sorun yasamadim.
Kendilerinden uyelik aldigimda bilgisayar linkinden izliyordum. Geçen gün smart tv aldim. Üyeligimi oraya aktardim. Goruntu falan mukemmel. Sürekli güncel içerik. Herkese tavsiye ederim.

a. duman
5,0 rating
11 Ağustos 2019

Hi everyone. My wife is Turkish and we have been living in USA since 2018. My wife was looking for a solution to watch Turkish Series. One of my friends adviced me to try GO IPTV.
They are absolutely fast and have a realy good support service. They activated my membership in just seconds and set my TV’s settings as soon as I paid my membership cost. I highly reccommend GO IPTV to everyone! Thanks guys!

Adam Main
5,0 rating
4 Ağustos 2019

Satın alalı 1 ay oldu. Memnun kalırsam yorumumu göndereceğimin sözünü vermiştim.
Almak isteyen arkadaşlara kefil olabilirim rahatlıkla akıllarında şüphe kalmasın ve alsınlar. Kafaları rahat olacak. Ucuz iptv almak soygundur. Çünkü alıyorsunuz donuyor sorun var kesiliyor ama parayı verip düzgün aldığınızda burası gibi sorun yok. Sanki orijinal kullanıyorum.

TEMEL ERDOĞAN
 
error:
WeCreativez WhatsApp Support
Sevgili ziyaretçimiz hoşgeldiniz. GO IPTV' nin zengin içerik ve yayın kalitesinin tadına varmak istiyorsanız bize hemen buradan yazın.
Satış destek personelimiz online!