Gerçek Müşteri Yorumları

Haydi Sen de Yaz!

Genel Puanlama

4.6
Rated 4.6 out of 5
Toplam 40 yorumda ortalama 4.6 puan
Harika63%
Çok İyi32%
Ortalama5%
Kötü0%
Çok kötü0%

 

 

Gerçek Müşteri Yorumları

Rated 5 out of 5
3 Mart 2021

2 adet üyelik aldım. İlgi alaka bilgilendirme harika. Hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Gökhan Ekici
Rated 5 out of 5
2 Mart 2021

Şiddetle tavsiye ediyorum hem yayın kalitesi olsun hemde anında müşteri hizmetlerine ulaşım ve çözüm olsun bundan daha iyisi asla olamaz

Melih
Rated 5 out of 5
2 Mart 2021

Kusursuz ilgi alaka hızlı sorun çözme.

Belhanda
Rated 5 out of 5
28 Şubat 2021

Yaklaşık 5 dakikada aktivasyonum sağlandı. İlgi ve alaka mükemmel. Her konuda yardımcı olundu. Tavsiye ediyorum

Emre
Rated 5 out of 5
23 Şubat 2021

Kusursuz yayin kalitesi donmadan kasmadan rahat rahat macimi da izliyorum dizimi de filmimi de çok memnunum herkese öneririm

Umudy
Rated 5 out of 5
13 Şubat 2021

Çok kaliteli bir yayın anlaşı var tek kelimeyle mükemmel tartışılmaz

erbasi781
Rated 5 out of 5
13 Şubat 2021

Merhaba Go iptv gercekten kaliteli doğru iptv bulmak çok zor her kes dolandırıcı olmuş,3 aydır kullanıyorum 5 yıldız verebilirim tavsiye ederim netniz iyi olsun normal tv kalitesinde izlenme bilir

Bunyamin
Rated 5 out of 5
7 Şubat 2021

Daha ince baska bir firmada iptv olayini ilk defa deneyimledim görüntü kalitesi destek yetersizdi. GO IPTV ye Fenerbahçe & Galatasaray derbisi esnasinda 3 aylik aktivasyon yaptım. Çok hızlı bir şekilde kurulum yapıldı ve maci izledim. İnternet yayını olduğunu, kimsenin anlayamayacağı kadar kusursuzdu görüntü kalitesi. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Mert DAMAR
Rated 5 out of 5
5 Şubat 2021

Teşekkür

İhalil
Rated 5 out of 5
20 Ocak 2021

Başta çok ön yargılıydım ve tereddütlerim vardı ama aktivasyon yaptırdıktan sonra gördüklerim karşısında çok şaşırdım. Bu kadar güzel olacağını hiç tahmin etmemiştim. Ayrıca bir müşteri hizmetlerinin bu kadar hızlı ve çözüm odaklı olması hayret verici. İnanın daha önce almadığıma çok pişman oldum. Umarım aynı şekilde devam eder ve bozulmazsınız. Siz böyle devam ettiğiniz sürece bende burada kalmaya devam edeceğim. Emekleriniz için teşekkür ederim.

Rafet
Rated 5 out of 5
3 Ocak 2021

Günlük paket alıp yarım saat içerisinde direkt aylığa geçecek kadar memnun kaldım. Kurulumda, mobil uygulama kurulumunda adım adım çok yardımcı oldular. Kesinlikle tereddütte olan kim varsa tavsiye ederim. Düşünmeyin bile.

Buğra Demirtaş
Rated 5 out of 5
3 Ocak 2021

Macima 15dk kala ya nasip dedim 3 aylik paketi alayim nolcak dedim aldim islemlere basladilar suan macim hazir bekliyorum baslamasini. valla mukemmel keske yillik alsaydik korktuk bosuna be

Emirhan Tekgöz
Rated 5 out of 5
30 Kasım 2020

Satıcı Gerçekten çok ilgili adım adım kurulumlara yardımcı oldu çok kısa sürede izlemeye başladım. Teşekkür ederim düşünenlere tavsiye ederim 👍

Enver Ataş
Rated 5 out of 5
8 Kasım 2020

Alırken tereddüt te kaldım ama test yayini alarak denedim gayet güzel memnun kaldım kesinlikle donma olmuyor tavsiye ederim

Gürsel TUNA
Rated 4 out of 5
28 Eylül 2020

Satış sonrası ilgi alaka geri dönüş yapılması mükemmel, arkadaşların sorun çözme çabasını gerçekten takdir ediyorum. Yayınlarda donma olayı olmuyor internetiniz iyiyse tabi, genel manasıyla tavsiye ederim

Erdoğan
Rated 4 out of 5
15 Eylül 2020

Ben alali 20 gun oldu genel itibarı ile iyi. tavsiye ederim.

Gazi polat
Rated 5 out of 5
27 Haziran 2020

Satış öncesi/sonrası ilgi ve alakanız ve sorunları çözme hızınızı kutluyorum. İyiki burdayım. Teşekkürler.

Muratp
Rated 5 out of 5
16 Haziran 2020

En güzel yanı , iletişim. İlgilenme şekli 10 numara. Tebrikler..

Şahin Selat
Rated 4 out of 5
25 Mayıs 2020

Broadcasts are very nice, I can find the channel I want.

Brian Ladia
Rated 4 out of 5
20 Mayıs 2020

I had doubts when buying a product from this company. I say with sincerity, as someone who is more of a mouthful than previous iptv sellers. but there are so many sincere approaches and very high quality broadcast streams. congratulations. I present my thanks to the customer representative. I’m with you again when my time is over.

Allenhes
Rated 4 out of 5
16 Mayıs 2020

Karantina karantina olalı böyle bir güzellik görmedi. GO IPTV sayesinde evde canımız sıkılmıyor. Çoluk çocuk tüm aile izleyecek bir şeyler buluyoruz. Teşekkür ederim.

Ahmed Canpolat
Rated 4 out of 5
9 Mayıs 2020

Tereddetle aldım. Fakat aldıktan ve Gigablue Quad Cihazıma Kurduktan Sonra Ne Kadar Kaliteli Olduğunu Anladım. Teşekkür Ederim.

Davud Pounk
Rated 3 out of 5
16 Mart 2020

great iptv; GO IPTV. thnx

Michaelvog
Rated 4 out of 5
11 Mart 2020

mrb, yayın kalitesi cok iyi xiaomi mi box umda kullanıyorum. gecen senede kullanıyordum genellikle memnunum. iyi bir yer bulduğum içinde mutluyum. iyi aksamlar.

E.GÖKÇE
Rated 3 out of 5
1 Mart 2020

Denedim begendim. mag 250 makinam için aldım. memnunum

Neco Demir
Rated 4 out of 5
14 Şubat 2020

Bugün 6 aylık aldım. Ne forumlarda ne internette herhangi bir sikayet okumadım. Test teklif ettiler zaten sonrasında satın aldım. Böylesi az bulunur. emeginize sağlık.

Burak Bal
Rated 5 out of 5
20 Ocak 2020

Öncelikle bu kadarını beklemiyordum. İzlemek için aldım ama yayın havuzu o kadar geniş ki Net* dizilerinden Sinema filmlerine kadar ne ararsan bulabiliyorsun.
Kafeye gidip, küfürler ve sigara dumanı eşliğinde izlemektense evimde rahat rahat maçlarımı izliyorum. Turkcell Superonline’dan kotasız 20mbit internet bağlantım var. Donma pek olmuyor. Oldukça memnunum, almayı düşünenlere tavsiye ederim.

Fatih Ö.
Rated 5 out of 5
18 Aralık 2019

Sa. Sürekli güncellenen kanalları var. Her filmi bilgilendirme olarak gönderiyorlar. İstediğimiz filmleri de bir zaman sonra ekliyorlar. Superbox internet kullanıyorum. Bende yoğun zamanlarda bile takılma yapmıyor.

sarıelg.
Rated 5 out of 5
9 Aralık 2019

İnternetim 25 lik kablo net. Sorun olmuyor mu derseniz oluyor ama çok çok nadir. Bu kadarı kadı kızında da olur. Ben memnunum. Tavsiye ederim.

@üçüncümehmet
Rated 4 out of 5
24 Kasım 2019

Her sene firma deişiyodum go iptv yi bulana kadar. burayı iyiki de bulmusum.

A.Akyol
Rated 4 out of 5
16 Ekim 2019

Test ettiklerimin içinde en zengin kanallar burada. Buradaki kadar sorunsuz da değillerdi. Sürekli 3 aylık alıp bakardım. Sorunlardan başımı kaldıramazdım. Go iptv iyidir iyi.

gökhan ibiş
Rated 5 out of 5
1 Ekim 2019

Eşime Doğum Günü Hediyesi Olarak Satın Aldım Sorunsuz iptv istiyorsanız doğru adres

Hatice
Rated 5 out of 5
24 Eylül 2019

Adamlar inanilmaz profesyoneller. Kredi kartiyla odeme yapabiliyorsunuz. Ayrica teknik destek cok hizli. Şu ana kadar maclari izlerken hicbir sorun yasamadim.
Kendilerinden uyelik aldigimda bilgisayar linkinden izliyordum. Geçen gün smart tv aldim. Üyeligimi oraya aktardim. Goruntu falan mukemmel. Sürekli güncel içerik. Herkese tavsiye ederim.

a. duman
Rated 5 out of 5
11 Ağustos 2019

Hi everyone. My wife is Turkish and we have been living in USA since 2018. My wife was looking for a solution to watch Turkish Series. One of my friends adviced me to try GO IPTV.
They are absolutely fast and have a realy good support service. They activated my membership in just seconds and set my TV’s settings as soon as I paid my membership cost. I highly reccommend GO IPTV to everyone! Thanks guys!

Adam Main
Rated 5 out of 5
4 Ağustos 2019

Satın alalı 1 ay oldu. Memnun kalırsam yorumumu göndereceğimin sözünü vermiştim.
Almak isteyen arkadaşlara kefil olabilirim rahatlıkla akıllarında şüphe kalmasın ve alsınlar. Kafaları rahat olacak. Ucuz iptv almak soygundur. Çünkü alıyorsunuz donuyor sorun var kesiliyor ama parayı verip düzgün aldığınızda burası gibi sorun yok. Sanki orijinal kullanıyorum.

TEMEL ERDOĞAN
Rated 4 out of 5
4 Nisan 2019

Hi guy, your hands should not be a problem, I would recommend everyone to work very well.

Peterfrids
Rated 5 out of 5
24 Mart 2019

2 aydır kullanıyoruz. 2 arkadaş aldık. her sorumuzun cevabını gerek sitesinden okuyarak gerekse hatlarından öğreniyoz. olumsuz gördüğüm bir durum var. Bazı filmler arada açılmıyor. bunun nedeni de iyileştirme çalışması olduğunu söylediler.

bulutali
Rated 4 out of 5
26 Şubat 2019

great seller. got connect in 5 mins.quick changing of channels was so impressed bought one year subscription. highly recommmend this seller.

elo belhouji
Rated 4 out of 5
9 Ocak 2019

I buy for my wife. She is Turkish and really fast service. When i ordered after open my subscription and setup my tv. Thank you

Flo Heindrics
Rated 5 out of 5
16 Aralık 2018

6 AY İZLEDİM GÖRDÜĞÜM EN İYİ KALİTE GÖRÜNTÜ YAYINI VARDI TEKRAR 1 SENELİK ÜYELİK YAPTIM HERKEZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Aydın Namık
error:
WeCreativez WhatsApp Support
Sevgili ziyaretçimiz hoşgeldiniz. GO IPTV' nin zengin içerik ve yayın kalitesinin tadına varmak istiyorsanız hemen satın alın.
Satış temsilcimiz online!